Más-kép

2010.11.09. 12:52

Nézem az iwiw kilépő lapját, van rajta egy ismerős fotó. Ami egyébként az iwiw kilépőn azt mondja, hogy (origo) kötelező biztosítás.

Máshol meg azt mondja (Raiffeisen), hogy hitelek - pénzre van szüksége?

Ezek szerint hitelt kell felvennem, hogy fizetni tudjam a kötelező biztosítást? Vagy csak valaki nem figyelt valamire? Ja.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgaz.blog.hu/api/trackback/id/tr382435796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Enchantée · http://greenshark.blog.hu/ 2010.11.09. 12:57:48

Nem is Te lennél, ha ilyeneket nem vennél észre! ;))))

mig8 (törölt) 2010.11.12. 12:18:03

OFF

Elnézést az offolásért, de egy szakmai(bb) kérdésben szeretnék veled szót váltani. Bár lehet, hogy nem itt kellene. Tudnál küldeni egy privát emilcímet?

ON

agyragobogar · http://www.agyragobogar.com/ 2010.11.12. 13:18:43

Szerintem meg a következő történt: jött webdezigner a banktól, megkapta a parancsot, hogy készíts valami kis izét ide, legyen valami nem halál komoly, kissé játékos kép,nő, mert az jobban elad, valahogy szembetűnő, figyelem felkeltő, ne legyen savanyú a sok szöveg... oké? Mondá webdezigner, hogy oké.

Kb egyidősben, Origoék írodájában a következő párbeszéd zajlott le: hé figyelj má te origó webdizájner, kaparj össze valami kis izét ide, legyen szép tarka hadd vonzza a tekintetet, kell arra a kötelező biztosításra. Oké? Oké főnök!

Na amikor ezek lezajlottak, mindkét webdizájner bekattintotta az interwebet, kinyitotta azt a honlapot ahonnan ezeket a képeket aprópénzért megveszik, és kihalászta a hölgyikét.

Namármost a véletlent figyelembe véve, ugyanebben az időben a bank webdezignere is álmosan kutakodott a képek között, majd ez eléggé reprezentatívnak tűnt neki, és megdörzsölte a kezét, hogy mnaaa ez is megvan...

Járhattunk volna rosszabbul is :D
www.dreamstime.com/royalty-free-stock-photography-teen-image10869547

na de persze ki tudja, ez csak egy elképzelés

a másik elképzelés, hogy az egyik reklám készítő valahol már látta a másik reklámot, de csak a tudatalattijában rögződött, és lévén ismerős a kép, juhéé, nini egy ismerős arc alapon ezt választotta.

a harmadik meg, hogy biztos az ufók!

kozgaztanar 2010.11.12. 13:28:44

@shhhhhhhhhhhtttt: szívet melengető az a feltételezésed az egyes verzióban, hogy "megveszik". :)

én egyébként az ufókra szavazok!

agyragobogar · http://www.agyragobogar.com/ 2010.11.12. 16:16:30

Hát azért képzelem el, hogy megveszik, mert 45 forintért már megvehetőek. Igen 45 forint...
süti beállítások módosítása