Szakdolgozat, szabályok

2010.11.29. 13:49

A hallgatók rendelkezésére áll minden információ a szakdolgozattal kapcsolatban. A formai követelmények, a határidők, stb. Minden, de tényleg minden megtalálható az ilyen-olyan szabályzatokban. A szabályzatok pedig hozzáférhetőek, letölthetőek, elolvashatóak.

A jó témaválasztás fontosságát már említettem korábban.
Most arra szeretném felhívni a figyelmet, hogy a szakdolgozattal kapcsolatos szabályokat is alaposan tanulmányozza át, ismerje meg, tegye magáévá minden kedves jelen- és jövőbeni szakdolgozó! Fontos. Nem csak azért, mert ezek a szabályok adják meg a keretet, a szakdolgozatot pedig a kijelölt kereteken belül kell elkészíteni. Ezért is. Meg azért is, mert még az is megeshet, hogy a szabályokat előíró intézmény (eljáró képviselői) sem tudják jól a szabályokat, és ilyenkor bizony maga a szöveg jelenti a biztos pontot, amire támaszkodva az igazság eldőlhet.

Jobbra vagy balra.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgaz.blog.hu/api/trackback/id/tr512481110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása