Marketing

2011.10.12. 12:45

Persze, persze, biztosan titkos adatgyűjtés nyomán jutott arra a Terrorelhárítási Központ, hogy lefoglalja a World War Z mozi rosszul hatástalanított fegyvereit. Mint ahogy az is persze, persze, hogy egy amerikai szuperprodukció stábja nem tudja, hogy a kellékként használt fegyvereket hogyan kell jól (az adott ország szabályai szerint) hatástalanítani. Persze.

Brad Pitt meg itt ebédel a főiskola menzáján. Persze.

Persze. A magam részéről inkább gratulálni szeretnék a World War Z marketingeseinek: abszolút mértékben bejött az ötlet!
 

Szép munka volt, lehet koccintani!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgaz.blog.hu/api/trackback/id/tr563297194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kataflammable 2011.10.12. 13:25:10

ha tényleg ott ebédel, holnap időben szólj,lécci :)

csabagoly 2011.10.15. 16:27:59

Hát vagy így sántít a történet, vagy úgy. Én először arra gondoltam, hogy simán a magyar rendőrök követtek el egy óriási bakit, és utána azért húzták az időt, hogy visszaadják, hátha kitalálnak valami mentséget a baklövésükre. De hát majd a menzán kell megérdeklődni, hogy mi is a teljes igazság. :)

bluemoon · http://mondomamagamet.blogspot.com 2011.10.16. 09:35:30

Hát be.
Innen már csak egy lépés, hogy megnézzem, mi a csuda ez zombi-háborús dolog, és ha kedvelem a fajtáját elmenjek megnézni a filmet.
...tudod azt, aminek lefoglalták a fegyver-kellékeik a rendőrök...
:)
Ilyen ez a gerilla marketing.

De azért remélem, hogy tényleg rosszul voltak hatástalanítva azok a fegyverek, és valaki felelőst mégiscsak lecsuknak/megbüntetnek miatta, a fegyvereket meg elkobozzák. Mert az azért nem járja, hogy ne fizessen (meg) valaki ezért a húzásért/reklámért. Már csak az én igazságérzetem egyensúlya miatt is.
süti beállítások módosítása