B. Ú. É. K.

2010.12.31. 14:42

A közgazdasági tartalom maximum annyi, hogy még 3 közgazdasági témájú szakdolgozat vár arra, hogy bíráljam. Minimum fél, maximum másfél oldalas szöveges értékelést kell írnom a dolgozatról, aztán meg töltögetni, hogy erre a max 5 pontból 4, arra meg a max 10 pontból 8. Jövőre szerintem a szöveges értékeléshez megadják a bekezdés formát, betűtípust és a karakternagyságot is. Határidő január 3., szóval napi egy a terv. Hétfőn már vizsgáztatok. Aztán kedden is, meg szerdán is, meg csütörtökön is. És ezt így négy hétene keresztül. Hehe. Ráadásul a gyereknek csak szerdától lesz óvoda, úgyhogy hétfőn vagy kedden jön velem vizsgáztatni. Majd szépen leültetem magam mellé, és kérdezhet ő is egyet a felelőtől. Mondjuk a bálnákról. Vagy amiről akar. Lehet, hogy jobban járnának a hallgatók vele, mint velem...

 

Tartok tőle, hogy az új év (personally) rosszabb lesz, mint az idei volt, de majd túl leszünk rajta. 2012 jó lesz, arra gyúrok.

Apropó, egy hallgató kérdezte mail-ben, hogy a 8.30-as vizsgára mikorra kell bejönnie?

Nos, bármilyen meglepő, 8.30-ra.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgaz.blog.hu/api/trackback/id/tr972550642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MakkosMaria 2011.01.01. 02:07:58

Ahogy mondjak, legyen kozepes eved: jobb mint a tavalyi, de a rakovetkezo legyen majd megjobb!
süti beállítások módosítása