CRM (ügyes...)

2011.01.06. 12:01

Már nem is tudom, hogy hogy bukkantam rá erre a webes felületre:

 

A jövőben a Díjbeszedő küldeményeiben szeretnénk Önt értesíteni személyre szabott ajánlatokról és akciókról. Ezt csak az Ön - önkéntes és tájékozott - hozzájárulásával tehetjük meg. Miért jó ez Önnek? Egyrészt azért, mert a Terhelési Összesítőn elhelyezett ajánlat lényegretörő, az Ön igényeire szabott, és nem terheli a postaládáját és a környezetet, mint a kéretlen reklámok. Másrészt pedig azért, mert a Hozzájáruló Nyilatkozatot beküldők között értékes nyereményeket sorsolunk ki:

  • 3 db, nettó 1 millió forintos készpénznyeremény
  • 500 db, a 2010. évi legmagasabb összegű számlának megfelelő jóváírás (maximum nettó 10 000 Ft)

Mi a teendő?
Töltse ki az alábbi nyilatkozatot!

 

Valahogy ide keveredtem és jól elcsodálkoztam magam. Pozitív értelemben. A Díjbeszedő Holding Zrt CRM-et szeretne működtetni (személyre szabott marketinggel) és ehhez a fogyasztói adatait kéri, pontosabban a beleegyezésüket adataik használatához. Teszi ezt úgy, hogy egy remek ötlettel nyereményjátékot hirdet a hozzájárulásukat adók között. Ügyes! De tényleg. Nem tudom, hogy ki az ötletgazda, de gratulálok neki, akárcsak a kivitelezőnek, mert a honlap szép, könnyen áttekinthető, felhasználóbarát, stb.

Remélem nincs agyonvágva azzal, hogy hiányzik mellőle az egyéb médiaeszközös támogatás.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgaz.blog.hu/api/trackback/id/tr142564646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sing-lee 2011.01.06. 12:38:14

A dolog jó oldala az hogy önként vállalod hogy zaklassanak.
Ha neked ez megér egy lehetséges millát akkor hajrá.
De nekem már attól is herótom van amikor a céges!!! telómon zaklatnak, személyre szabottan, úgy hogy a nevemet is tudják. Szóval én kihagyom :D
süti beállítások módosítása