Bejgli

2010.12.29. 11:23

Nem azért nem boltban vettünk bejglit, mert idejében olvastam ezt a vg.hu cikket, amelyik arról szól, hogy otthon süssünk bejglit vagy cukrászdában vásároljunk, mert a nagy áruházak silány minőséget árulnak, hanem azért, mert Anyukám meglepett bennünket egy-egy tekercs isteni mákos és diós darabbal.

A karácsonyi bejglit érdemes otthon megsütni, vagy megbízható cukrászdából beszerezni, mivel a nagy áruházakban kapható termékek többsége silány minőségű - mondta az InfoRádiónak az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület élelmiszer-szakértője a szervezet karácsonyi süteménytesztjének eredményeit ismertetve.

De azt hiszem amúgy sem vettünk volna áruházban.

Az ár és minőség ebben az esetben (is, mint sokszor) szorosan korrelál: olcsó bejglinek híg a leve, ahogy a népi bölcsesség tartja. Viszont olcsó.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgaz.blog.hu/api/trackback/id/tr152545784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Enchantée · http://greenshark.blog.hu/ 2010.12.30. 22:29:40

Én ócsóért vettem, és ízlett is. Bár lehet, hogy alacsonyak az igényeim beigli terén. :)

díva naíva 2010.12.31. 12:08:37

nálunk is a bejgli sütés anyukámra maradt :)
süti beállítások módosítása