CSI: New York feat. Star Trek

2010.10.22. 10:47

Tegnap este (fél 11 még este?) a CSI: New York-ban (2009/8. episode) volt valami furcsa. Nézem-nézem... (közben pislogok nagyokat)... csak nem Gary Sinise szeme táskásabb a szokásosnál? (Tisztára olyan a csávó, mint Derrick volt anno.) Nem.

Tépelődök magamban tovább, hogy mi az, ami miatt mintha egy másik filmben (sorozatban) lennék, amikor a Párom oldalba bök: Te figyu, nem olyan a csaj ruhája, mint abban az űrhajós sorozatban?

És tényleg! Stella Bonasera nyomozó egy echte Star Trek uniformisban nyomozta végig az epizódot! Olyan volt, mintha átsugároztak volna valakit a USS Enterprise-ról, hogy segítsen a new york-i rendőröknek Még jó, hogy nem klingonul szólalt meg... bár ahogy McTaylort ismerem, ő biztosan nem jött volna zavarba.

Ezt a linket viszont csak rajongóknak ajánlom (meg mindenkinek, aki szereti).

És a közgazdaságtan? Hát, izé...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgaz.blog.hu/api/trackback/id/tr12390479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mig8 (törölt) 2010.10.22. 13:36:33

Ez kérlek, nem közgáz, hanem marketing.

A kérdés: hogyan növeljük (még tovább) a nézettséget?

A válasz: adjunk a szereplőkre olyan ruhákat, amelyek menőnek számítanak, amelyekbe mi magunk - bocs: a jenki nézők - is szívesen öltöznénk.

A trükk: lehetőleg olyan cuccos legyen, amiről tudjuk, hogy ismerős, hogy menő, de nehéz hova kötni. Mert akkor csak annyi marad meg, hogy "hú de jó volt". Míg ellenben ha tudnánk a legutóbbi párizsi divatbemutatóhoz kötni, akkor már nem lenne olyan érdekes.

kozgaztanar 2010.10.22. 14:33:58

@mig8: a marketing is közgazdaságtan: alkalmazott közgazdaságtan.

mig8 (törölt) 2010.10.22. 16:33:29

@kozgaztanar:

Finom irónia volt a részemről :-)

.bia · http://legyeneszed.blog.hu/ 2010.10.22. 23:49:02

Elő kell terjeszteni a javaslatot, miszerint mostantól kligonul is szinkronizálják a részeket.
süti beállítások módosítása