Demján mondja

2010.03.09. 12:09

Hétfőn gazdaságpolitikai fórumot tartott a VOSZ (a MÜPÁ-ban egyébként), ahol mondott ezt-azt az öreg Skála-Kópé a nagyérdemű előtt. Persze szigorúan pártsemlegesen, mert ugye a VOSZ pártsemleges, mondta Demján Sándor. Orbán Viktornak. Akit meghívtak, hogy tegye tiszteletét a fórumon, úgyis, mint magyarország következő miniszterelnöke.
Ja nem, a jelenlegit nem hívták. Az nem lett volna pártsemleges. Gondolom én.
Na mindegy, nincs is ezzel semmi baj, a VOSZ a Fidesz mellé állt (normál országokban az ilyen szervezeteknek ott is a helyük - mármint a jobboldalon). Csak ne lenne az a szemforgatás mellette. Hogy pártsemleges. fidesz.hu/index.php Lett 6 pont (Petőfi/2), amire Viktor is kezet rázott - azaz ő csak 5 és félre rázta, a hatodikra félig rázta, félig hümmögött. www.portfolio.hu/cikkek.tdp

Utólagosan javítottam a bejegyzést: kikerült a 6 pont és némi nemű komment velük kapcsolatban. Szerintem így jobb. Kerekebb.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgaz.blog.hu/api/trackback/id/tr981823674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása