Nézettség

2010.09.15. 15:46

Találtam egy rövid hírt arról, hogy milyen "kevesen" nézték tegnap a BL meccset a TV2-n és, hogy az RTL-en meg mennyien a párhuzamos műsort.

A Barcelona BL-meccse szeptember 14-én mindössze 12,6 százalékos közönségarányt hozott a Tv2-nek a kereskedelmi célcsoportban, miközben az RTL Klub szappanoperája és krimisorozata szárnyalt. - írja az origo a tévé rovatban.

A cikk címe a szokásos félrevezető túlzó állítás: Igazi büntetés a TV2-nek a Bajnokok Ligája. Hm-hm...

Azért szeretném felhívni az illetékesek figyelmét arra, hogy a BL nem egy krimisorozat, ahol az első részek alacsony nézettségéből a további részek ugyancsak alacsony (sőt csökkenő) nézettségére kell következtetni, hanem egy az idő előrehaladtával egyre izgalmasabbá váló torna. A csoportkörök idején, különösen az őszi szezonban még nem túl izgalmas a játék, alig-alig van tétje a küzdelemnek. Tavasszal aztán a helyzet fokozódik, majd a kieséses időszakban pláne. A végén meg (who's win?) ...hajaj!

Jelentem a nézettség nőni fog. És van az úgy, hogy hosszú távon jól jár valaki, még akkor is, ha ennek rövid távon éppen az ellenkezője látszik.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgaz.blog.hu/api/trackback/id/tr612298274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

.bia · http://legyeneszed.blog.hu/ 2010.09.15. 20:48:46

Ünnepélyesen fogadom, hogy nem nézek több krimit, helyette odaülök a második félidőre.:D Apám nagy Arsenal-drukker..:D
(Én egyet nem bírok elviselni, és az a Formula 1.:)

.bia · http://legyeneszed.blog.hu/ 2010.09.16. 18:17:41

Ja, mégegyszer visszanézve, a gólok összeszedett csapatmunkáról árulkodnak. (uccsó 20 percet láttam). És nem is tűnt úgy, mintha túlzottan megerőltetnék magukat.:P Meg a tizenegyes is bejött a 8. percben..:D
Ha jól emlékszem, Vela és Chamakh már a Bolton ellen is szerzett találatot..

bluemoon · http://mondomamagamet.blogspot.com 2010.09.18. 12:41:05

A kellő bölcs előrelátás meg ahhoz kell, hogy ezt valaki időben felismerje...
:)
süti beállítások módosítása