Közlemény

2011.02.23. 12:51

Kedves Olvasók! A tavaszi félévben kedden és szerdán folyamatosan óráim vannak (ami persze jó) és ez gyakorlatilag lehetetlenné teszi (mission impossible), hogy ezeken a napokon posztokat írjak. Sorry!

Posztmentes tehát a kedd és a szerda, posztos nap pedig a hétfő, a csütörtök és időnként a péntek. Lehet felírni a naptárba, meg be az okostelefonba (ipad, stb.)

További szép napot!

Kgt

Szerző: kozgaztanar

2 komment

Címkék: blog

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgaz.blog.hu/api/trackback/id/tr292683402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csabagoly 2011.02.23. 20:18:09

Ha már így megemlítette tanár úr az okostelefonokat, örömmel fogadnám, ha legközelebb, amikor ötlet híján lesz, az okostelefonokról írna, és azok szükségességéről a jövőben előreláthatóan. Értem ezalatt, hogy várható-e társadalmi nyomás velük kapcsolatban, mint ami a televízióval, számítógéppel kapcsolatban kialakult az utóbbi időben.

bluemoon · http://mondomamagamet.blogspot.com 2011.02.26. 18:53:01

Hohó, azért nem adják ezt olyan könnyen! Hát az előre dolgozásról, és az időzített közzétételről nem halott még a kedves blogszerző? :)
Ha már így előre mentegetőzik a szerző, akkor nekünk ugyanis azonnal és nagy hangon tiltakozni illik. (még akkor is, ha mi magunk is akkor blogolunk, amikor van rá idő, ha meg nincs, akkor nincs bejegyzés se. De mi nem jelentjük be előre. Csak ez van és kész! :))
süti beállítások módosítása