Alkalmazott mikroökonómia

2010.11.16. 15:36

(Ez itt a reklám helye.)

Első éves hallgatók figyelem! Tavaszi félévben alkalmazott mikorökonómia tantárgy (re)loaded! Aki hallja adja át (és vegye fel)! Lesz benne minden jó, ami az alaptárgyból kimaradt: teljes árhatás felbontása, hosszú távú költségfüggvények, tragacspiac, duopólium modellek, fogolydilemma, és egyéb piacszerkezetek, inputoldali optimalizáció, jóléti közgazdaságtan, közösségi döntések.

Kinek ajánlom? Mindenkinek, aki szereti! És főleg azoknak, akik közgazdasági/gazdálkodási mesterszakra mennének majd. Valamikor. Mert ahhoz, hogy majd ..., ahhoz ez kell most. A jövő most kezdődik el! Meg annak is, aki oda nem, de pallérozni, csiszolni, többet tudni - mármint közgazdaságtant - szeretne!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgaz.blog.hu/api/trackback/id/tr42452651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szaboditke 2010.11.17. 16:33:18

wow... erre melyik egyetemen lesz lehetősége a diákoknak???

kozgaztanar 2010.11.18. 16:00:09

@szaboditke: eddig sem írtam ki az intézmény nevét, ezután sem fogom, ha tényleg érdekel, akkor kérek egy privát mailt, amire ígérem válaszolok! :)
süti beállítások módosítása