Milyen a jó eladó?

2010.10.13. 13:02

Azon gondolkodtam, hogy a bolti eladó (ruházati), az tulajdonképpen micsoda? Sales? Vagy front office? (Hehe.) Valaki dobjon már meg a megfejtéssel!

Azon viszont nem kell gondolkodnom, hogy milyen a jó bolti eladó (eladók), mert azt tegnap este óta tudom. Oyan, hogy a férfiember nőiember párja csillogó szemmel, kivirulva jön ki az üzletből és fél órán keresztül áradozik, hogy az üzletben töltött több, mint két óra alatt mennyi figyelmet, gondoskodást, kedvességet kapott. Komolyan mondom, hogy le a kalappal az ilyen szolgáltatást nyújtó eladók előtt. Öröm és hála. Részemről is persze, mert mi tehetné a férfiembert boldogabbá, mint ha élete párja örömtől csillogó szemeit látja? (Főleg az után, hogy egy nappal előtte ugyanaz a szempár még a láztól csillogott...)

Szóval thanks 4U Promod girls!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgaz.blog.hu/api/trackback/id/tr462367339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

.bia · http://legyeneszed.blog.hu/ 2010.10.13. 23:19:23

:) Shop assistant, na?
Egyébként ez nekünk nagyon fontos. Hihetetlenül rossz érzés, amikor bemegyünk egy üzletbe, és az eladó felvont szemöldökkel, gúnyos mosollyal végigmér, aztán látványosan nem akar segíteni, helyette telefonál, szennylapot olvas, ásítozik. Szóval minden apró kis figyelmességet értékelünk.:D
süti beállítások módosítása