Nézze meg az ember (és minden nem emberi létforma is, hogy korrekt legyek, hiszen miért kivételeznénk a humanoidokkal?), hát mik ki nem derülnek Mr. Sorosról! Most éppen az, hogy 50 millió dollárt költ tíz éven keresztül (ezt ígérte) az Institute for New Economic Thinking (INET) közgazdasági kutatóintézet támogatására, ahol fiatal, tehetséges közgazdászok próbálnak meg a főáramú (mainstream) közgazdaságtantól elszakadva, akár annak kritikáját adva újragondolni a közgazdaságtant. Friss látásmód és gondolkodás a közgazdaságtanban? Ráfér.

A honlapról másolom ide:

Founded in October 2009 with a $50 million pledge by George Soros, the New York City-based Institute for New Economic Thinking is a nonprofit organization providing fresh insight and thinking to promote changes in economic theory and practice through conferences, grants and education initiatives.

 

ineteconomics.org/about-the-institute

www.economist.com/business-finance/economics-focus/displayStory.cfm

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgaz.blog.hu/api/trackback/id/tr921937082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aJeti 2010.04.22. 14:36:39

most kéne nekiállnom közgázt tanulnom akkor.

bluemoon · http://mondomamagamet.blogspot.com 2010.04.22. 17:16:12

Én akár máris pályázhatnék, nem lenne zavaró az eddig felhalmozott közgazdaságtudományi ismeretem.
süti beállítások módosítása